افزودنی های طبیعی خوراکی
تولید رنگهای خوراکی با منشاء طبیعی
مشخصات فنی:
- رنگهای گیاهی از جمله مهمترین افزودنیهای طبیعی مورد استفاده در صنایع غذایی و آرایشی بهداشتی هستند. این رنگها با روشهای پیشرفته و با استفاده از حلالهای آبی از اندامهای گیاهی مثل زردچوبه، چغندر و ... استخراج و خالصسازی میشوند.
کاربرد و مصارف:
- استفاده در صنایع غذایی اعم از نوشیدنیها، کیکها و ... همچنین صنایع آرایشی ـ بهداشتی مثل لوسیونها، کرمها و ... این رنگها علاوه بر ایجاد رنگهای متنوع و بدون عوارض جانبی دارای خاصیت آنتیاکسیدانی قوی هستند.
افزودنی های طبیعی خوراکی
- فرمولاسیون روغن سرخکردنی با ویژگیهای پایداری بالا برای یکی از واحدهای تولیدی
- تولید همبرگر رژیمی کمچرب به سفارش یک واحد تولیدی
- بهینهسازی سوسیس رژیمی
- بهبود کیفیت و افزایش زمان ماندگاری نان با استفاده از فرایند تخمیر لاکتیکی کنترلشده
- تولید چیپس سیبزمینی کمچرب با پوشش هیدروکلوئیدی
- بهینهسازی فرمولاسیون چند نوع اسنک بر پایه سیبزمینی و غلات برای ارتقاء ارزش تغذیهای
- تولید ماکارونی با رنگ طبیعی کورکومین
- بهبود خصوصیات ماندگاری سس مایونز با استفاده از عصاره تیموس وولگاریس
- بهبود خصوصیات ماست پروبیوتیک با استفاده از کازئین هیدرولیزه و WPC
- یافتن افزودنیهای مجاز خوراکی جهت بهبود میزان رنگ و طعم چای ایران